Get it Shawty


Snart ska jag iväg till skolan. Ska försöka se till att få ett rättmätigt betyg från sockfittan,så det är bara att dyka upp och ha tillit till hennes bättre vetande. Om jag får mindre än ett MVG ska jag seriöst cutta fanskapet i muttan, jag är inte något fittigt VG-cpbarn!

Men oj oj tiden springer iväg när man har trevligt :) Nu ska jag sminka mig och sedan springa iväg och köpa min obligatoriska grande-osötande-chai-latte-med-soyamjölk på Waynes. Ciao!




Här är förresten dagens låt - Jag vill ju bara köra negershake'n så fort jag hör den!
Lady Kar

Sicko ass bitches


Efter att ha panikat i över 40 minuter för att mina tre diamantringar var spårlöst försvunna hittade jag dem i Mulberryväskan. Note to self - Jag måste verkligen börja organisera mina saker mer, snart kommer allt jag äger vara utspritt över hela SoFo.

Idag är en tråkdag. Efter en något turbulent natt med feber och uppstötningar var 30:e minut stannar jag idag hemma för att spendera tiden med att dricka latte, måla naglarna och titta på första säsongen av Gossip Girl. Jag kan inte hjälpa det, jag är verkligen fast i det. Nog för att allt beskrivs som så mycket mer glamoröst och fantastiskt i böckerna, men i min väntan på the almighty S.A.T.C Shoe Box som snart anländer till mitt hem får light versionen av serien duga.

Ikväll ska några vänner till mig ha en vernissage på Galleri Whatever. Det kommer vara otroligt fashion, och jag vet inte vad jag ska ha på mig! Funderar på den lilla svarta klänningen med lackskor, eller kanske pennkjolen och de svarta moccaklackarna. Jag måste ju vara snygg när jag ska stå och prata kultur och dricka vitt vin med etablerade och snygga fotografer.

Carpe Omnius
Lady Kar

The real Gossip girls


En nära vän till mig (låt oss för sekretessens skulle kalla henne för Princess) gjorde för några veckor sedan något fullkomligt normalt. Hon hade sex med en snygg och åtråvärd man, och tänkte inte mer på saken. Ett helt normalt, moraliskt försvarbart beteende. Eller..?

När hon återvänder till skolan efter helgens bravader märker hon att historien om hennes lilla rendezvous har läckt ut till samtliga personer i skolbyggnaden, och beskedet har inte blivit väl bemött. Hon får efter detta utså blickar, pekande fingrar och gliringar från otaliga snorungar i korridorerna, som alla verkar tycka att det hon gjorde var otroligt opassande och slampigt. Det hon gjorde. Att det över huvud taget fanns en andra part i detta lilla äventyr verkar ingen ha uppfattat. Oh nej, det var hon, och endast hon, som betedde sig illa.

Jag kan verkligen inte sluta upp med att fascineras över människors gedigna intresse för att sprida elakheter om andra bara för att de själva inte har något liv, för att inte tala om faktumet att tjejer till denna dag fortfarande kan ses som slampor för att de gör något så normalt som att ha sex. Det är verkligen ett stort mysterium för mig.

Jag funderar över hur utstött av samhället jag skulle bli om alla mina små äventyr kom ut i det offentliga?
Med tanke på hur Sverige mer och mer håller på att förvandlas till en enda stor Carolafitta, skulle förmodligen kungen personligen utvisa mig från Sverige och skicka mig till Belgien eller något annat U-land där det konstant luktar Curry och männen daligen våldtar och misshandlar sina kvinnor. Och det skulle jag förtjäna, eller hur?

Erarre humanum est
Lady Kar

Vade retro, ego sum Lady Kar


Ciao bellas - välkomna till min blogg !

Jag insåg för en kort tid sedan att mellan alla cappuccinos och high fashion parties jag går på får jag väldigt sällan någon riktig tid för mig själv. Jag går jämt runt med så mycket tankar i huvudet, men det är så sällan som jag får utlopp för dessa tankar. I min värld heter det "tänk, bejaka, reagera", och nu är det faktiskt på tiden att jag börjar följa min egna råd. Jag menar, nog för att det är bra att hjälpa och stötta andra och whatever, men ibland är det bara SÅ rätt att skita i alla andra och bara bry sig som sig själv ett tag. Så, Ta da! A new blogg is born.

På min blogg kommer jag ta upp vad som händer mig och min omvärld, samt vad jag för stunden tycker är väsentligt och viktigt. Självfallet kommer jag också försöka vara er trogna läsare till lags och alltid svara på kommentarer och mail ;)

Carpe Omnius
Lady Kar

RSS 2.0